Sirkel: SWD

Tak: Klein-Brakrivier

Studierigting: Gesondheid

Beriggewer: Lydie Terblanche & Dawn Greyling

Datum: 23 September 2023

VIERING VAN LEWE, LIEFDE, HOOP EN NALATENSKAP

Lede van Klein-Brakrivier VLV-tak het onlangs saamgestaan om ‘goed-voel’ klippies vir CancerCare George se “A Celebration of Life, Love, Hope & Legacy“-dag te verf. Hierdie spesiale dag vir uitgenooide gaste is ter ere van “Cancer Warrior Kings & Queens” en gaan gepaard met pret, feestelikhede en die inspirerende storie van “Trauma, Hope and Triumph” wat deur Erik Holm aangebied gaan word.

Taklede Christa Vreugdenburg, Deville du Plessis, Dawn Greyling, Susànne le Roux, Christine Marais, Lynette Nel, Christa van Dyk en Marelize Bekker (sommige by die huis en ander in gesellige groepies), het bykans 200 klippies met positiewe boodskappe tussen hulle gedoen en aan CancerCare oorhandig.

Klein-Brakrivier taklede is trotse ondersteuners van CancerCare se inisiatiewe.

Christine Marais besig om te verf.