Sirkel: Griekwaland Wes

Sirkel: Griekwastad

Beriggewer: Ruby Kriel

Datum: 8 Maart 2023

VLV Griekwaland-Wes vier hul 90ste herdenking in Groblershoop. Herman Lensing  demonstreer die nuwe kinkel op Slaphakskeentjies en die dames kan proe daaraan.

Herman Lensing en Ruby Kriel

Griekwastad tak spog met ‘n splinternuwe vaandel. Die sillouette stel die vroue van VLV voor.  Die beeskloutjie (geelbom in skouer)  of te wel Lithops optica is uniek aan die area. Die swartpotjie herenig die tak met die VLVK.  Tarentale en ysstervarke kom algemeen  voor , en word uitgebeeld in die potjie. Kudu’s is volop in die area.  Die vaandel word  afgerond met ‘n pragtige sonsondergang.

V.L.N.R: Christelle Faisht sameroeper van Landbou en Tuinbou, Linda Jansen sameroeper Gesondheid,  Andra Lamprecht sameroeper Openbare Sake, Ruby Kriel takvoorsitter, Lucinda Marks, Martie Maritz sameroeper Kunste en Handvlyt

Koek ter viering van die 90ste Verjaardag