Sirkel: Noord Karoo

Tak: Petrusville

Studierigting: Gesondheid en Kunste & Handvlyt

Datum: 21 Februarie 2023

Gesondheid: Fisiese welstand

Abigail Landman, van “Wellness with Abi,” op Vanderkloof spreek die vergadering toe oor die verskillende prosesse om fisiese welstand te handhaaf. Al die metodes beoog om mens se liggaam te ontgif (“detox”), spanning en stres te verlig, bloedsirkulasie, spysvertering en slaaploosheid te verbeter en die immuunstelsel ‘n hupstoot te gee. Die prosesse wat toegepas kan word, is ontgifting, mineralisasie terapie, refleksologie, aromaterapie, osoonbehandeling en inversie terapie. Saam met hierdie prosesse is ‘n gesonde dieet met baie vars vrugte en groente, asook genoeg water en gereelde oefening, essensieel.

Abigail Landman “ontgif” ons saamroeper van Gesondheid, Frances Heroldt.

Demonstrasie: Kunste en Handvlyt: Maak van papierblomme

Sameroeper van Handvlyt, Sunè Coetzee, demonstreer hoe om papierblomme te maak.