Sirkel: Overberg

VLVK Kongres 2022

Beriggewer: Letty-Ann Möller

Datum: 18 Augustus 2022

 

In sy openingsrede by VLVK Kongres op 18 Augustus 2022 op Gansbaai het Dr Ivan Meyer gesê: “Ons is voortdurend in beroering want die wêreld waarin ons leef is nie perfek nie.  Politiek leer ons dat wanneer ons begin twyfel, ons na ons kernwaardes moet terugkeer”.  Kernwaardes soos empatie, bekwaamheid, aanspreeklikheid, integriteit, innovasie en spoed sowel as responsiwiteit is deur Dr Ivan Meyer, Minister van Landbou en VLVK se dankie-persoon vanjaar, beklemtoon.

Waardegebaseerde leierskap bring verandering.

Ons staan op die vooraand van verandering maar, soos Duitse kanselier, Andrea Merkel met verwysing na die grootskaalse instroming van vreemdelinge in Duitsland gesê het, “Ons sal dit maak!”