Sirkel: Weskus

Tak: Velddrif

Portefeulje: Landbou & Tuinbou

Verslaggewer: Cornelia van Dyk

Datum van gebeurlikheid: 21April 2021

Philip Scott van Scott’s kwekery op Vredenburg het  raad  kom gee om tuine weer mooi te maak vir die seisoen. Hy beklemtoon, dat elke streek sy eie klimaat het en plante wat inheems groei die beste opsie is. Elke soort plant is aangepas vir ‘n streek en dit bring ook mee dat die versorging soveel makliker is. Hy het bemesting en voeding verduidelik, asook hoe om insekte en fungus te behandel of te voorkom. Voëls kan gelok word deur  soorte plante in jou tuin, en dit skep ook n rustige atmosfeer. Lede het baie vrae gevra wat toepaslik was vir elke tuin. Philip het vir elke lid bederf met ‘n pakkie voedingstof vir potplante.

Tuinmaak is die beste ontspanning in ‘n gejaagde lewe, al is dit ook in ‘n pot…

Philip Scott aan die woord

Die dames gesels met Philip oor hul tuine