Sirkel: Weskus

Sirkelvergadering: Piketberg

Beriggewer: Maggie Enever

Datum: 8 Maart 2021

 

VLV-Sirkelvergadering, Sirkel Weskus                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

 

 

Mevv. Elsabe Carstens (Sirkel Sekretaris), Estelle du Plessis (Sirkel President) en Marié Grobbelaar (Sirkel Visi-President)

 

 

 

 

Joline Russouw (middel) se termyn as Sirkel Saamroeper van Leefstyl is verstreke. Sy word opgevolg deur Malaine Brand (links). Marié Grobbelaar, Sirkel Visi-President oorhandig blomme aan haar as afskeidsgeskenk.

VLV Sirkel Weskus Bestuur 2021

Sirkel Pryswenners 2021