Sirkel: Weskus

Tak: Velddrif

Datum: 28 Augustus 2019

 

Lede tel skulpe op en maak die strand skoon:

 

Die tak het besluit om ‘n bydrae te maak tot die Sirkelvergadering. Daarvoor het hulle skulprose voorgestel.

 

Ons het almal by die see aangemeld. Elkeen het ‘n swartsak gehad om vullis op te tel, en twee winkelsakke vir die skulpe.Dit was ‘n heerlike oggend op die strand en na die tyd is daar wors gebraai en hotdogs geëet.

 

Die volgende stap is om die skulpe rondom ‘n reguit stok met ‘n gluegun te plak, en so vorm dit die mooiste rose. Hierdie tegniek is by ‘n vergadering gedemonstreer en so het dit ‘n idée geraak vir die Sirkeldag.

 

Lede tel skulpe op

 

Vullis ook verwyder van die strand

 

Ons kuier lekker saam

 

Genoeg skulpe

Almal werk saam aan die rose

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld van ‘n roos.