Sirkel: NOK

Tak: Molteno – NOK

Studierigting: Kunste & Handvlyt

Beriggewer: Antoinette van Pletzen

Datum: 13  Februarie  2019

 

Die Kunste & Handvlyt Saamroeper, Irma Davel, het ‘n uitstalling gereël van ‘n plaaslike “Vuurhoutjie-Bouer”. Flip Horn bou met uitgebrande vuurhoutjies – enigiets van bedlampies tot helikopters en motortjies wat as ornamente kan dien.

 

Dan het die tak die voorreg gehad om 2 lede se 90ste verjaardae met sjokoladekoek te herdenk: Issie Pieterse en Baby Cloete! Laasgenoemde het by verlede jaar se Konferensie ook haar 70 jaar-kenteken ontvang!

 

Die byeenkoms is afgesluit met vrolike samesang, met voorsitter Helen Noorman as begeleier op die trekklavier. “Suikerbos (VLV), ek wil jou hêêêêê”!!!!

 

 Helen Noorman kap dit uit op haar trekklavier

 

 

Flip Horn

 

Issie Pieterse en Baby Cloete met hul sertifikate en verjaardagkoek.