Sirkel: Tygerberg

Tak: Aurora

Portefeulje: Kunste en Handvlyt

Beriggewer: Marinda Mostert

Datum: 17 Julie 2018

 

Aurora Vlv tak besoek “Growing Paper”- The seed paper people, te Wyngaard Farm, Malmesbury. Almal wat saam was, het heerlik saam eetgoed en tee gedrink , toe saam met Nileta van Growing Paper rondgestap om al die verskillende prosesse van die maak van handgemaakte papier, wat verskillende soorte sade bevat, te besigtig.

 

Later het ons op dieselfde plaas, Mnr Lambert Vorster besoek ,wat sy eie museum begin het met al sy versamelings . Hy is ook in besit van verskeie klip werktuie wat uit die steen tydperk dateer en hy het ook vele meer vir ons gewys.

 

Dit was baie leersaam, en almal het dit vreeslik geniet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Links: Suret Kennedy, Bessie Brand, Antoinette Muller en Rae Smit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘n Klompie van die personeel van “Growing Paper” en tak lede

 

 

 

 

 

 

 

 

Taklede en Nileta regs agter.