Sirkel:  Worcester

Tak:  Maria Stofberg

Portefeulje : Openbare Sake – Projek: Ruim op

Beriggewer:  Alta Britz

Datum: 1 Junie 2018

 

Twaalf  entoesiastiese lede het  na ‘n stuk besoedelde veld tussen Hooggelegen Aftree-oord en Langerug woonbuurt opgetrek om Projek: “Ruim Op” uit te voer. Elkeen was toegerus met handskoene, lang gryptange en swart- en herwinningssakke. Die oefening in die vars lug het almal geniet en die uiteinde was 10 swartsakke vol onherwinbare rommel en 12 wit sakke met herwinningsmateriaal wat by Hooggelegen se afval-depot afgelaai is.

 

                                           Groep

 

 

 

 

Jennifer en Justine Heatlie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                               Nellie Crafford