Sirkel: Middelland

Tak: Alexandria

Beriggewer: Annalie Roux

12 Mei 2018

 

DAMESTEE MET HANNES VAN WYK VAN KWELA

 

Dit was ‘n uithang geleentheid vir gemeenskapsbetrokkenheid. Die naweek van Moedersdag, was ‘n ideale geleentheid om die vrouens te bederf . Hannes van Wyk het as spreker die gehoor laat lag met sy pittigheid , maar terselfdertyd ook ‘n traan laat wegpink wanneer hy oor sy Ma gepraat het en almal laat besef hoe spesiaal moeders is.

Sharon MacDonald het met idees gekom om met afvalmateriaal n spoggeleentheid aan te bied. Die kleurskema was swart, pienk en wit. Takke uit die lande op die plaas is swart geverf, ou gloeilampe , leë wynbottels en afval stukkies glas is bebruik.

Bobotie , geelrys en slaai is bedien en dan natuurlik ook die gewilde broodtafel.

Gaste is bederf met geskenkies wat die suksesvolle oggend afgeluit het.

 

Geskenkies op die tafel

 

Gaste uitgevat vir die geleentheid

 

Anlouise O’Connel het n spreekbeurt

 

Gaste geniet die oggend

 

 Hannes van Wyk besig met sy praatjie oor vrouwees

 

Broodtafel

 

Hannes van Wyk teken boeke