Sirkel: Tygerberg

Tak: Durbanville

Portefeulje: Leefstyl

Beriggewer: Hester Geringer

Datum: 18 April 2018

 

 

Durbanville was so bevoorreg om vir Kanya Hunt as spreker te hê. Sy was deel van die Koekedoordeelnemers, groep 2, waar sy vierde geeïndig het. Deesdae behartig sy haar eie onderneming “The Hunthouse Kitchen” waar sy spesialiseer in uitsonderlike troukoeke en soms geleentheidskoeke.

 

Kanya is ‘n baie lewendige  en humoristiese spreker waar sy ons inlig van alles wat gebeur as ‘n mens aan so ‘n werklikheidsreeks soos Koekedoor deelneem, veral wat als agter die skerms gebeur, waar daar soms ook maar baie chaos voor kom.

 

 Kanya Hunt waar sy besig is met haar vertelling

 

Khanya en Estelle Mostert, die Sameroeper van Leefstyl

 

Estelle, Khanya en Ester de Bruyn, ons Voorsitter by Durbanville.