Sirkel: Kalahari

Tak: Vryburg

Beriggewer: Nellie Viljoen

Datum:  23 April 2016

 

Women Walk The World.

 

Esta Enit - Copy

Esta Twigge, Voorsitter van Vryburg VLV, en Enit Swanepoel, inwoner van Rusoord

 

Op ‘n heerlike herfsoggend in April het lede van Vryburg se VLV die geleentheid gehad om saam met vroue oor die wêreld heen, ‘n staptog te onderneem saam met die inwoners van Rusoord en lede van die publiek. Oud en jonk het saam gestap, Ouma met die tweeling in hul waentjie en tieners wat help rolstoele stoot.

 

Groep A -Copy

Inwoners en lede van Vryburg wat die staptog meegemaak het

 

Groep B - Copy

Inwoners en vrywilligers het saam gestap

 

Elkeen het water gekry om die dors te les en daar is heerlik gesels om die pad korter te maak. Die inwoners het die uitstappie in die vars oggendlug terdeë geniet en almal hoop om volgende jaar weer so te maak.

 

Simon Arine - Copy

Simon (van Mack’s Petroleum) en Arine Bosch (lid van Vryburg) het die water geborg