Sirkel: Noordwes-Kaap

Tak: Upington

Portefeulje: Opvoeding En Kultuur

Beriggewer: Magda Le Roux

Datum: 3 Maart 2016

 

Die Opvoeding en Kultuur-span o.l.v. Marinda vd Westhuizen reël ‘n heerlike bederfdag vir die inwoners van Oranjehof Ouetehuis. Mev Sunette Louw reël die musiekkonsert. Die orkes open met Laat Heer U seën op hul daal. Mev Marinda v.d. Westhuizen open met skriflesing en gebed. Daarna trakteer die orkes ons met ligte liedjies soos Die Kalfiewals, Bloubergstrand en You are my Sunshine terwyl die bejaardes lewendig saamsing.

 

DSCF0245

 

DSCF0244

Mev. Babsie Strauss, nou ook ‘n inwoner in die tehuis, maar nog steeds lid van die tak, het ‘n paar pittige grappe vertel.

 

DSCF0259

 

DSCF0242

Heerlike eetgoed, tee en koffie word aan die inwoners bedien.

 

VLV-lede onttrek om vergadering  te gaan hou. Die prysuitdeling vir 2015 kompetisiedeelnemers vind plaas. Corrie Botha behaal die meeste punte en Rina Brink die 2de meeste punte. As pryse ontvang hul VLV-teelepels en koekvurkies. Joey Neethling, Helene Kriel en Magda le Roux het ook deelgeneem.