Sirkel:  Tygerberg

Tak:  Kuilsrivier

Portefeulje:  Opvoeding

Beriggewer:  Elmine Möller

Datum:  6 Mei 2015

 

 

 

Op 6 Mei 2015 tydens Kuilsrivier se Algemene Vergadering het Matrone Riekie van der Merwe, die matrone van die Andante Aftreeoord in Kuilsrivier, die dames kom toespreek oor die keuse van ‘n aftreeoord of ouetehuis.  Sy het genoem wat die verskil is tussen ‘n privaat ontwikkeling en ‘n staatsinstansie en wat die kostes daaraan verbonde is.  Alzheimer pasiënte kry ook ‘n hoër subsidie van die staat.  Die meeste privaatinstansies aanvaar persone bo die ouderdom van 50 jaar.  Daar is ook dienssentrums beskikbaar waar etes en mediese dienste voorsien word aan persone wat nog in hul eie huise woon.

 

 

DSC05107

Mev Marlene Frank (Opvoeding Sameroeper) bedank Mev. Riekie v.d. Merwe.

 

 

DSC05109

Mev. Blanche van Staaden lees haar prosastuk voor oor die Tandemuis.

 

 

DSC05110

Mev Martie Jordaan het die kompetisieartikels beoordeel en is deur Mev. Riana Botha bedank.