Sirkel:  Middelland

Tak:  Willowmore

Portefeulje:  Gesondheid

Beriggewer:   Anneke Lötter

Datum:  27 Januarie 2015

 

willowmore

Suzanne Lategan,  Elna van Niekerk , Stephanie van Zyl

 

 

Dr.  Theresa Louw  het 8 jaar gepraktiseer in Tasmanië en stel baie belang in ginekologie en kindersorg.  Sy gee insiggewende inligting oor die algemene  gesondheid van vroue.  Sy behandel o.a. menopouse, hoë bloeddruk, diabetes, depressie, kandidiase  en borskanker.  Sy  beklemtoon die noodsaaklikheid van ‘n gesonde leefstyl met korrekte eetgewoontes en gereelde oefening.

 

 

Aberdeen Tak woon ook die vergadering by en Stephanie van Zyl, van  Aberdeen, toets lede se bloeddruk en suiker. Baie  lede is taamlik geskok deur die resultate en besef die noodsaaklikheid om gereeld bloeddruk te laat neem.

 

 

willomore1

Stephanie van Zyl, dr Theresa Louw, Sarie Potgieter, Anneke Lötter

 

 

Lede bring toiletware en tydskrifte wat aan die plaaslike hospitaal geskenk word en aan die Matrone, Sarie Potgieter, oorhandig word.