Water verbode

Sirkel: Suid-Ooskus

Tak: Loerie

Portefeulje: Leefstyl

Sameroeper: Joyce Puttergill

Beriggewer: Hester Marx

Datum: 24 Julie 2014

 

Water is nie heeltemal verbode nie, want dit is nodig om die sjokolade te smelt, maar asseblief, nie ‘n druppel naby die sjokolade nie, net in die kastrol. Dit was les nommer een van Gerhard.

 

Gerhard Stroebel het sy kennis oor die maak van sjokolade- en suikerversiersels met ons kom deel. ‘n Plastieksak (van Checkers of Pick ‘n Pay) word oor ‘n plat bakplaat getrek en die gesmelte baksjokolade daarop gesmeer. Laat dit hard word in die yskas; breek in stukke en gebruik as versiering.

Tuisgemaakte silikoonvorms word gebruik om ‘n bakkie (bruin sjokolade) en ‘n blom (wit sjokolade) te maak. Die blom kan in enige kleur geverf word. Gesmelte witsuiker kan op ‘n harde, gladde oppervlakte gedrup word, en wanneer koud, as versiering gebruik word.

 

008

Silikoonvorms  vir die maak van sjokolade bakkies en blomme.

By |2014-07-25T18:52:31+02:00Julie 25th, 2014|Loerie Tak, News|0 Comments

Leave A Comment

Water verbode

Sirkel: Suid-Ooskus

Tak: Loerie

Portefeulje: Leefstyl

Sameroeper: Joyce Puttergill

Beriggewer: Hester Marx

Datum: 24 Julie 2014

 

Water is nie heeltemal verbode nie, want dit is nodig om die sjokolade te smelt, maar asseblief, nie ‘n druppel naby die sjokolade nie, net in die kastrol. Dit was les nommer een van Gerhard.

 

Gerhard Stroebel het sy kennis oor die maak van sjokolade- en suikerversiersels met ons kom deel. ‘n Plastieksak (van Checkers of Pick ‘n Pay) word oor ‘n plat bakplaat getrek en die gesmelte baksjokolade daarop gesmeer. Laat dit hard word in die yskas; breek in stukke en gebruik as versiering.

Tuisgemaakte silikoonvorms word gebruik om ‘n bakkie (bruin sjokolade) en ‘n blom (wit sjokolade) te maak. Die blom kan in enige kleur geverf word. Gesmelte witsuiker kan op ‘n harde, gladde oppervlakte gedrup word, en wanneer koud, as versiering gebruik word.

 

008

Silikoonvorms  vir die maak van sjokolade bakkies en blomme.

By |2014-07-25T18:52:31+02:00Julie 25th, 2014|Loerie Tak, News|0 Comments

Leave A Comment

Go to Top