Portefeulje: Openbare Sake
Beriggewer: Nellie Viljoen

 

Vryburg VLV het indringend gesels oor die belangrikheid van finansiële beplanning vir die vrou. Nollie van Rensburg, ‘n finansiële beplanner, het beklemtoon dat vroue se lewensverwagting soveel langer is as dié van mans; daarom moet hul voorsiening daarvoor maak dat hulle vir hulself kan sorg as hulle ouer word. Tussen die ouderdomme 25-44 is die hoogste sterfsyfer as gevolg van ongelukke, siekte en misdaad. Ongeskiktheid maak dit onmoontlik om vir jouself te sorg en dikwels lei dit ook tot verbrokkeling van ‘n verhouding of huwelik.

 

Tydens dié vergadering het die tak ook ‘n publikasie ‘Wenke wat werk’  bekend gestel. Dit bevat meer as 450 wenke waarmee die huisvrou geld kan bespaar of probleme oplos.

Nollie van Rensburg en Marthie Grobler, aanbieder van die vergadering.

Nellie Viljoen, samesteller van die publikasie, en Carien-Mari Brink, visevoorsitter.