Sirkel: Kaapstad

Tak: Strand

Datum: 27 Maart 2010

 

Op die foto Annette Stander en Maretha Badenhorst, Voorsitter van VLV Strand.  Annette het die Saskokompetisie in Sirkel Kaapstad verower.

 

Tydens die Sirkelkonferensie van Sirkel Kaapstad het VLV-Strand se dames uitstekend gedoen in die verskillende kompetisies.  Meeste punte algeheel, meeste punte naaldwerk, meeste punte in kookkuns en meeste punte in kunste- en handvlytafdeling.   Die dames wat bekers verower het is voor van links na regs:  Annelize Sieberhagen, Annette Stander, Patricia Loxton & Adelè Burger.  Agetr vlnr.:  Amelia Louw, Hannatjie du Plessis, Marie Bester, Leta du Preez en Clauda Colyn.

 

Maretha Badenhorst, Voorsitter van VLV-Strand, oorhandig ‘n tjek van R5000.00 aan Lea ter Haar, Voorsitter van ACVV-Strand.

 

Patricia Loxton met al die bekers wat sy verower het tydens Sirkelkonferensie Kaapstad.  Sy is een van VLV-Strand se flukse en begaafde lede.  Sy het ook die einde van velede jaar met die tak se jaarlikse kompetisies, die beker vir die meeste punte verower.